Varis's blog

Aizsardzība no enerģētiskiem triecieniem.

Aizsardzība no enerģētiskiem triecieniem.

Mūsu enerģētiskā čaula ir otrs neredzamais ķermenis- biolauks.

To ir vairāk jāsargā nekā bioloģiskais, tas nosaka kāda ir Jūsu veselība,dzīves kvalitāte, pašsajūta, finanses, spēja ietekmēt citus cilvēkus, sabiedrību, valstiskos veidojumus.

Kā aizsargāties no enerģētiskiem uzbrukumiem?

Cilvēka enerģētiskais ķermenis ir viegli ievainojams- lāsti, nolādējumi, noskatījumi, maģijas rituāli, kapu maģija- tie ir enerģētiskās sistēmas slimības, par kurām mēs novēloti uzzinām.Domājam , ka mūsu dzīvē ir iestājusies ;; melnā josla.

Pati populārākā iedarbība ir – noskatījums, kad Jūs skaužat, trakojat,izjūtat negatīvu sajūtu, tas var sabojāt Jūsu biolauku.Bieži tas notiek neapzināti, impulsveidīgi.Un sākās problēmas.Noskatījumu uzliek ar sliktu acu skatienu,  čigāni to ļoti labi pieprot.

 

Ar lāstu ir sarežģītāk, Lāsts ir ar skaidru domu , apzināti uzlikts kaitējums, tiek lietota spēcīgāka enerģija, sekas  līdz ar to smagākas..slimības finansu zaudējumi. Lāsts pievelk neveiksmes, ļaunumu, slimības, kā arī maina upura raksturu, uzvedību.

Programmēšana- var būt pozitīva, un negatīva.Tā mūsu apziņā tiek ienesta kaitīga informācija-covid19.., pasaules uzbūves sapratne,noskaņojums.

Nonākot neveiksminieku kompānijā – pats ar laiku paliec neveiksminieks.

Šādi ieprogrammēts cilvēks  maina savu darbu, ģimeni,,,īpaši tas notiek MLM kompanijās , sektās,valsts struktūrās.

Bet ir arī pozitīva programmēšana.

Kad veiksmīgi cilvēki sanāk kopā un uzlādē cits citu , ieliktā programma nesagrauj personību.

KO darīt , lai izvairītos no psihiskās enerģijas uzbrukumiem?

Neizraisīt konfliktus, neuzturēt  tos,mūsdienās paši populārākie  konflikti Ir

-strīdi starp kreditoriem un kredītņēmējiem, ---reiderisms,

-biznesa konkurentu cīņas,

-apzinātas krāpšanās iesaistot valsti...tiesu izpildītāji,

-divu cilvēku konflikti ,

-VID,PVD.... konflikti ar uzņēmējiem,

-politisko partiju kari.

 mantkārībam skaudība.

Enerģētiskā trieciena iedarbība ir bijusi uz Parex banku, Krājbanku, Pirmo partiju, Jaunais laiks, Tautas partiju,kuras vēl šobrīd nav atjēgušās.

Tiesu izpildītāji , maksātnespējas administratori -miljonāri arī ir saņēmuši neatgriezeniskus enerģētisko triecienus , brīnos par viņu izturību.

Visur , kur notiek krāpšanās agri vai vēlu mēs saņemsim enerģētisko triecienu...kas ilgtermiņā iznīcinās  vainīgos ... no miljonāriem -par bomžiem .Enerģijas nezūdamības likumi strādā .

Būsim ar pozitīvu noskaņu, netaisīsim ‘’sūdus’’ citiem.Dzīvosim ilgāk.Nepakļausim savus dzimtas locekļus, bērnus , mazbērnus, asinsradiniekus enerģētiskam triecienam.Nevājināsim savu biolauku.

Varis
2020-07-09 09:56:35
Maza piebilde , ja nonāksiet konfliktā ar spēcīgu, zinošu ekstrasensu, magu, šamani- nekas nelīdzēs, beigas būs jebkurā gadījumā , tikai laika jautājums.
Zvaniet 26836117, rakstiet ,ja ir vajadzīga palīdzība viav200@mail.ru
To add a comment, you need to be logged on
ExitLogin | Register